· Com sol·licito plaça?
Pots omplir el formulari de pre-inscripció on-line per entrar en llista d’espera, y una vegada coneixem la disponibilitat contactarem de nou amb tu per gestionar l’inscripció.

· Què inclou la meva quota mensual?
L’allotjament de la teva habitació, el servei setmanal de neteja, canvi de roba de llit i tovalloles de bany, pensió completa (esmorzar, dinar i sopar) amb possibilitat d’emportar-te el dinar a la universitat, les trucades locals, nacionals i a mòbils des de la teva habitació, la connexió per cable des de la teva habitació i per wifi a tota la residència, l’autoservei de bugaderia i la utilització de les zones comunes de la residència. També els avantatges i ofertes que la Residència tingui contractats amb diverses entitats.

· La Residència 3Torres ofereix algun tipus de beques o ajuts?
L’entitat propietària de la Residència, la Fundació Casa de Misericòrdia de Barcelona, pot facilitar beques en concepte d’una part de les despeses mensuals d’allotjament a estudiants amb bon expedient acadèmic (el candidat haurà d’acreditar els darrers resultats acadèmics) i la situació econòmica familiar.

· A més de la mensualitat, he de pagar per algun altre servei?
Hi ha alguns serveis addicionals que cal pagar només en cas que es facin servir, com ara: la fotocopiadora i impressora, la bugaderia externa a la residència o les trucades internacionals.

· He de portar alguna cosa?
Les habitacions estan totalment equipades. Només et caldran els teus estris personals.

· Si sóc menor d’edat, què he fer?
Si en el moment d’incorporar-te a la RE3Torres ets menor d’edat, els teus pares o tutors hauran de signar una autorització fent-se responsables de la teva estada entre nosaltres.

· Estan permesos els invitats?
Els convidats seran benvinguts durant el dia i només podran accedir a les zones comunes de la planta baixa. No està permès que puguin pernoctar a la Residència.

· La Residència és a prop de les universitats?
Bona part de les millors universitats i escoles de negocis de la ciutat de Barcelona queden molt a prop. A més, la residència està ben comunicada amb transport públic (autobús, ferrocarrils i bicing), de manera que, en uns 20 minuts, ja seràs a les portes de la majoria dels centres universitaris de la ciutat.

· Puc donar-me de baixa de la RE3Torres durant el curs?
Ens hauràs d’avisar amb un mes d’antelació i es cobrarà el mes en curs sencer.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

LA RESIDèNCIA

laresidencia

Si véns a estudiar a Barcelona, et donem la benvinguda. Sens dubte, has escollit una de les millors opcions entre les més destacades ciutats universitàries d’Europa. Diverses universitats i escoles...

Llegir més

SERVEIS I PREUS

serveisipreus

A la RE3Torres, volem facilitar les coses als nostres residents. Per això l’allotjament inclou pensió completa, així com la possibilitat d’endur-te el dinar a la facultat. Els preus varien entre els...

Llegir més

Amb un estil propi

estilpropi

La RE3Torres és una residència mixta, per a estudiants majors de 18 anys, que ocupa dos edificis en el barri de Sarrià de Barcelona. Les més de 30 places faciliten un ambient proper...

Llegir més

Obra social

obrasocial

La RE3Torres és propietat de la Fundació Casa de Misericòrdia de Barcelona (fcmb.org). Es tracta d’una fundació privada de caràcter benèfic. Va ser fundada l’any 1584 per iniciativa del venerable...

Llegir més