POLÍTICA DE PRIVACITAT:

A efecte del que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal FUNDACIÓ CASA DE MISERICÒRDIA DE BARCELONA des d'ara, (FCMB.ORG), amb NIF: G08291650 informa a l'Usuari que és titular de fitxers de dades de caràcter personal inscrits en el RGPD (Registre General de Protecció de Dades) en els que les seves dades queden incorporades i són tractats amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats i enviar-li la informació sobre la nostra empresa que pugui ser del seu interès.

ENVIAMENT I REGISTRE DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL
L'enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i rebre informació sobre els serveis prestats per (FCMB.ORG). Així mateix, el no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure, registrar o rebre informació d'aquests serveis.

D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades personals que s'obtinguin com a conseqüència del seu enviament de dades personals, seran incorporades a un fitxer titularitat de (FCMB.ORG) amb domicili C / ELISABETS 8-10 - 08001 - BARCELONA - BARCELONA, tenint implementades totes les mesures de seguretat establertes al Reial Decret 1720/2007.

EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES FACILITADES.
L'Usuari que envia la informació a (FCMB.ORG) és l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant (FCMB.ORG) de qualsevol responsabilitat referent a això.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de registre o subscripció.

(FCMB.ORG) no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d'elaboració pròpia i de les que s'indiqui una altra font, de manera que tampoc assumeix cap responsabilitat pel que fa a hipotètics perjudicis que poguessin originar-se per l'ús d'aquesta informació. Es exonera (FCMB.ORG) de responsabilitat davant de qualsevol dany o perjudici que pogués sofrir l'Usuari com a conseqüència d'errors, defectes o omissions, en la informació facilitada per (FCMB.ORG) sempre que procedeixi de fonts alienes a (FCMB.ORG ).

CESSIÓ DE DADES A TERCERS.
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari dóna el seu consentiment per a la inclusió de les seves dades de caràcter personal en un fitxer del qual és titular FUNDACIÓ CASA DE mISERICÒRDIA dE BARCELONA, i que els mateixos puguin ser cedits a terceres entitats directament relacionades amb FUNDACIÓ CASA dE mISERICÒRDIA dE BARCELONA per al bon fi de la gestió encomanada, sempre que aquesta cessió quedi justificada.

En aquest sentit, vam indicar que disposa de trenta dies per a manifestar, per escrit, la seva negativa al tractament de dades descrit. Si transcorregut aquest termini no hagués manifestat la seva disconformitat en el sentit indicat, s'entendrà que presta el seu consentiment per al tractament de les seves dades de caràcter personal en els termes indicats anteriorment. D'altra banda, li vam comunicar que podrà vostè exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se a FUNDACIÓ CASA DE MISERICÒRDIA DE BARCELONA al c / ELISABETS 8-10 - 08001 - BARCELONA - BARCELONA; o bé enviant un missatge a l'adreça de correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

EXERCICI DE DRETS D'ACCÉS, RECTIFICACIÓ, CANCEL·LACIÓ I OPOSICIÓ.
Podrà dirigir les seves comunicacions i exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a través de correu postal al c / ELISABETS 8-10 - 08001 - BARCELONA - BARCELONA, o al correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. juntament amb prova vàlida en dret, com fotocòpia del DNI i indicant en l'assumpte "PROTECCIÓ DE DADES".

ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT.
L'Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de (FCMB.ORG), en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Protecció de Dades personals.

CANVIS EN LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVACITAT.
(FCMB.ORG) es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, (FCMB.ORG) anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

LA RESIDèNCIA

laresidencia

Si véns a estudiar a Barcelona, et donem la benvinguda. Sens dubte, has escollit una de les millors opcions entre les més destacades ciutats universitàries d’Europa. Diverses universitats i escoles...

Llegir més

SERVEIS I PREUS

serveisipreus

A la RE3Torres, volem facilitar les coses als nostres residents. Per això l’allotjament inclou pensió completa, així com la possibilitat d’endur-te el dinar a la facultat. Els preus varien entre els...

Llegir més

Amb un estil propi

estilpropi

La RE3Torres és una residència mixta, per a estudiants majors de 18 anys, que ocupa dos edificis en el barri de Sarrià de Barcelona. Les més de 30 places faciliten un ambient proper...

Llegir més

Obra social

obrasocial

La RE3Torres és propietat de la Fundació Casa de Misericòrdia de Barcelona (fcmb.org). Es tracta d’una fundació privada de caràcter benèfic. Va ser fundada l’any 1584 per iniciativa del venerable...

Llegir més