habitacio2A la RE3Torres, volem facilitar les coses als nostres residents. Per això en les nostres tarifes hi estan tots els serveis inclosos i sense sorpreses. Les tarifes vigents pel curs 2018-2019 són:

Habitació individual: 1.100€

Habitació individual superior: 1.125€

Habitació doble: 900€

Matrícula ( despeses de gestió, administració...): 700€

 Una de les finalitats de la RE3Torres és afavorir que els estudiants amb bon expedient acadèmic puguin tirar endavant els seus estudis en un ambient que promogui l’excel·lència professional. Per això es pot sol·licitar una beca, en les condicions establertes per la residència i els seus patrons, per cobrir part del cost de l’allotjament. (vegeu Obra social)

PCA més de l’allotjament en habitació, la tarifa també inclou tots aquests altres serveis:
· Pensió completa (esmorzar, dinar i sopar).
· Servei de neteja setmanal a l’habitació.
· Canvi de roba de llit i de bany setmanal.
· Trucades locals, nacionals o a mòbils, gratuïtes des de les habitacions.
· Connexió a internet per cable a totes les habitacions.
· Wifi a tota la residència.
· Bugaderia en règim d’autoservei.
· Proposta d’activitats adaptades als/a les residents.
· Accés a les zones comunes de la residència: sales de treball, estudi, informàtica, TV, sala d’estar, biblioteca, capella, office, terrasses i jardí.

· Aire acondicionat ( només en habitació individual superior)

  • Preinscripció pel curs 2018-2019 a partir del mes de març.

doble

Les habitacions
La residència compta amb més de 30 habitacions exteriors, i totes disposen de bany privat, escriptori, connexió a internet, calefacció i telèfon fix.
D’altra banda, totes les nostres habitacions són diferents: amb un disseny modern, en el qual s’aprofita la distribució perquè tinguis el màxim espai possible per emmagatzemar les teves coses i amb finestra a l’exterior.
Una bonica forma d’experimentar la vida universitària és compartir la teva habitació amb un amic o un company d’estudis.

Serveis addicionals
· Fotocòpies i impressions.
menjar· Bugaderia externa.
· Centres esportius a la zona.

 

 

 

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest

LA RESIDèNCIA

laresidencia

Si véns a estudiar a Barcelona, et donem la benvinguda. Sens dubte, has escollit una de les millors opcions entre les més destacades ciutats universitàries d’Europa. Diverses universitats i escoles...

Llegir més

Serveis i Preus

serveisipreus

A la RE3Torres, volem facilitar les coses als nostres residents. Per això l’allotjament inclou pensió completa, així com la possibilitat d’endur-te el dinar a la facultat. Els preus varien entre els...

Llegir més

Amb un estil propi

estilpropi

La RE3Torres és una residència mixta, per a estudiants majors de 18 anys, que ocupa dos edificis en el barri de Sarrià de Barcelona. Les més de 30 places faciliten un ambient proper...

Llegir més

Obra social

obrasocial

La RE3Torres és propietat de la Fundació Casa de Misericòrdia de Barcelona (fcmb.org). Es tracta d’una fundació privada de caràcter benèfic. Va ser fundada l’any 1584 per iniciativa del venerable...

Llegir més